Επιλέξτε κατά την παραγγελία σας ποιος είναι ο τρόπος που σας βολεύει περισσότερο για την παραλαβή των προϊόντων. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, σας παρέχουμε τους εξής τρόπους : 

Παραλαβή από το κατάστημα μας

Μπορείτε να έρθετε και να παραλάβετε ο/η ίδιος/α την παραγγελία σας από το κατάστημα μας χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Αποστολή στην Ελλάδα για δέματα έως 10 κιλά


Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας στο σπίτι ή να σας σταλεί σε όποια άλλη διεύθυνση δηλώσετε στην παραγγελία σας αν για παράδειγμα θέλετε να την στείλετε δώρο σε κάποιον φίλο ή συγγενή. Η αποστολή δεμάτων έως 10 kg εντός Ελλάδος γίνεται με Courier.

Τα έξοδα αποστολής εντός Ελλάδος είναι ΔΩΡΕΑΝ για ολόκληρη την Ελλάδα με αγορές από 150€ και πάνω.
Αποστολή εντός Ελλάδος με μεταφορική εταιρία για δέματα άνω των 10 κιλών
Στην περίπτωση που το συνολικό βάρος της παραγγελίας σας υπερβαίνει τα 10 κιλά, τότε τα δέματα αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία.

Επιστροφές Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρίας μας πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις η επιστροφή των προϊόντων είναι δωρεάν ενώ το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
Στην περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε ή να να αντικαταστήσετε ένα προϊόν τα έξοδα της εκ νέου αποστολής του προϊόντος που θα παραλάβετε ως αντικατάσταση του πρώτου είναι 6€ (με ΦΠΑ) τα οποία πληρώνετε με τη παραλαβή του.


Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις, τα προς αντικατάσταση προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν. Πριν από κάθε επιστροφή πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με την εταιρία μας.